Ouder/Kind workshop

Samen met uw kind of kleinkind maakt u tijdens de ouder/kind workshop een schilderij. Het is een leuke ervaring om dit samen te doen.

12 nov 2022 en 14 jan 2023

Marianne Eugster

Mijn naam is Marianne Eugster en ik woon en werk in Heiloo. De lerarenopleiding, docente tekenen, heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Na zes jaar te hebben gewerkt in het middelbaar onderwijs ben ik over gegaan naar privélessen voor volwassen aan huis. Daarnaast geef ik rond Kerst en Pasen workshops, in het voorjaar buitenworkshops. Verder werk ik in opdracht aan portretten en muurschilderingen in diverse technieken. Tevens verzorg ik workshops voor grote groepen (denk hier bijvoorbeeld aan familie uitjes of teambuilding van bedrijven).

Wat anderen zeggen

Ik zit al vele jaren bij Marianne op schilderles waar we vooral schilderen met acrylverf. In een gezellige sfeer weet Marianne ons altijd te motiveren en te helpen, zeker als iets niet wil lukken! Een veel gehoorde uitspraak van haar is: "je kunt er altijd weer met verf overheen". En: "iedereen kan schilderen, als je het maar probeert". Haar positiviteit en professionaliteit zorgen voor leerzame, leuke en gezellige schilderlessen!

Eline

Hoe het allemaal begon... Ik denk zo'n 10 jaar geleden. Marianne gaf een demonstratieles bij de plaatselijke hobbywinkel in het dorp, waar ze liet zien wat je met acrylverf kon doen. Het sprak mij aan. "Zou ik dat ooit zelf kunnen leren?". Ik had mazzel, er was nog plek in een avondgroep. Iedere twee weken ging ik naar schilderles. En nog steeds met ongelooflijk veel plezier. Marianne heeft op een rustige en geduldige manier ( en met humor!) mij de kneepjes geleerd, kleuren leren mengen en goed leren kijken naar datgene dat je wilt maken. Maar ook andere technieken heb ik van haar geleerd zoals aquarelleren en tekenen met krijt. Het is fijn om in een groep te schilderen, je leert van elkaar. Marianne neemt voor iedereen de tijd en biedt (indien gewenst) hulp als je even

"niet verder kunt" door de techniek op je doek voor te doen. Een mooie eigenschap van Marianne is dat ze iedereen in zijn/haar waarde laat. We zijn tenslotte niet allemaal een Rembrandt of Picasso. Naast de lessen heb ik ook regelmatig workshops (rond Pasen/Kerst, abstract schilderen of in combi met een museumbezoek en zelfs een schilderweek in Frankrijk) gevolgd bij Marianne. Kortom ik ben blij dat ik ooit met deze lessen begonnen ben!

Nelleke

Veelgestelde vragen

KAN IK OP WORKSHOP NU MET COVID-19?

Ja. Voor en na elke les maak ik de ruimte schoon met desinfectiemiddel en is er tijdens de lessen handdesinfectiemiddel aanwezig. Daarnaast zit er een limiet op het aantal cursisten per les om zo de 1,5 meter te garanderen.

IS HET ERG ALS IK GEEN ERVARING HEB?

Nee, bij mij kan iedereen terecht en dus ook als u nog geen ervaring heeft. Ik begeleid iedereen persoonlijk

HEB IK MIJN EIGEN MATERIALEN NODIG?

Ja. U moet zelf voor uw verfmaterialen zorgen. Tijdens de workshop krijgt u een gratis doek.

HOE LANG DUURT EEN WORKSHOP?

Een workshop duurt ongeveer 4 uur en vind plaats van 13:00 tot 17:00. Tijdens de workshop wordt u voorzien van gratis koffie, thee en wat lekkers.

Aanmelden voor ouder/kind workshop

Schilderruimte is COVID-19 geschikt

Persoonlijke begeleiding van Marianne

Gratis koffie, thee en wat lekkers tijdens de lessen

Slecht €80,- per ouder/kind